Rörande urinrör

När Gud skapade kvinnan slarvade han med urinrörskonstruktionen. Man kan ju tycka att resultatet skulle bli bättre med tanke på att han faktiskt hade fixat ett fint fungerande rör tidigare. Adams. Långt och fint. Eventuella bakterier som försöker ta sig upp genom det röret hittar aldrig fram. Går vilse redan halvvägs och dör av utmattning.En levande och grann bakterie.Men så skulle Gud alltså till att göra en kvinna, med allt vad det innebar. Han hade ju faktiskt aldrig gjort någon tidigare. Bara en man. Och det var ju mycket enklare. Såklart. Men en kvinna med alla hennes tillbehör... Det skulle förutom allt annat vara äggstockar och äggledare, livmoder och urinrör. Javisst,  ja - urinrör! "Hoppsan, hur ska det få plats", tänkte nog Gud. "Här är ju redan fullt! Jag får kapa det en liten bit." Och så kapade han av ett långt stycke som han slängde på sophögen, och de fem centimeter som blev kvar tråkade han ihop med allt annat inkråm som han sedan stoppade in i kvinnan. Som blev ett sant måndagsexemplar om man tänker på rördragningen!


Kvinnligt inkråm.

I kvinnans korta urinrör frodas allt som frodas kan. Minsta lilla bakterie hittar dit och förökar sig tusenfalt. Urinvägsinfektioner och blåskatarrer. Feber och frysningar. Jämmer och elände. På grund av Guds lilla misstag har jag varit tvungen att äta många kurer antibiotika i mitt liv. Jag är en bidragande orsak till att bakterier blir resistenta. De fortsätter glatt att kräla omkring i mig i den icke fungerande antibiotikasoppan. Jag är kanske den som därmed slutligen kommer att orsaka människans undergång och tippa denna värld över ända. Bara för att Gud inte satte sig ner och tänkte till ordentligt i sitt kvinnoskapande!


Detta är icke Gud som funderar över något
av alla sina och mänsklighetens problem,
utan Rodins "Tänkaren".


Det finns konstiga saker som verkligen inte är skapade av en Guds hand, utan av någon som tänker mera kommersiellt. En tingest som ska få oss kvinnor att för en kort stund fungera som män. En kisstrut. Vi ska likt män stå upp och kissa. Slippa sitta på en förorenad allmän toalettstol. Vi kan helt enkelt ställa oss bakom en buske och på något vis, jag vet inte hur, aptera struten och stå där och kissa rakt in i busken.


 


Kissstruten är made in Denmark. Undrar
om det finns en marknad för den. Jag
känner inget behov - av denna i alla fall....Tja... jag vet inte precis. Ett sätt är att försöka hålla sig och gå på den toalett man känner sig säker på - den egna. Den där bara egna välkända bakterier bor.
kristianstadsgatan skyltar text


Kommer ni, som har några år på nacken, ihåg denna skylt som satt på
insidan av lägenheternas toalettdörrar. En ramsa som man kunde utantill
när man var barn på 40- och 50-talet.
 Fram för friska urinrör - och om de inte är det, fram för effektiv medicin! Jag för min del önskar att forskarna struntar i strutar och satsar på att få fram effektiva "kiss"piller - åt oss som är skapta med sekunda rör!
God middag denna vackra vårdag önskar


Skogseva

Kommentarer
Postat av: Inger

Men tänk så mycket annat som blev bra,egen tillverkning av mjölk i snygg förpackning........

2009-03-31 @ 18:24:15
Postat av: LindaLotta

Haha, ja nog finns det så mycket annat som blev bra :)

De där skyltar finns fortfarande i få hyreshus i Malmö i alla fall, och man blir lika glad varje gång man får syn på en!

2009-03-31 @ 18:51:56
URL: http://lindalotta.blogspot.com
Postat av: Kör Eva

Var kommer alla dina roliga funderingar ifrån.Det var ju så att Gud skapade mannen.

När han var klar såg han att det inte var riktigt så han hade tänkt sig det hela.

Det enda han var nöjd med var ett revben och av det skapade han kvinnan.

Sen var han fullkomligt nöjd.Finns det mer att tillägga....

Fastän det blev ett kort urinrör.................Ha det bra ...Eva2009-03-31 @ 20:51:59
Postat av: Anita

Missar kan vi alla göra och det är väl tillåtet, när till och med Vår Herre gjorde misstag.

2009-03-31 @ 22:05:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0