Ingenting
Har just kommit hem från fyra timmars bilkörning. Trött. Har inte lust att skriva. Så otroligt väl mottagen av käre maken med en middagssallad - Ceaserdito -mycket vitlöksdigert och gott!

Caesar-sallad
2 -4 port
1-2 Romain-sallad-huvuden
7 skivor ljust formbröd (lätt luft- eller ugnstorkade, lättare att skära i kuber då)
2 msk smör
1 msk god olivolja
1 stor klyfta vitlök
Sås
2 ägg
2 stora klyftor vitlök
1 burk sardeller i olja
2 dl grovriven parmesanost
1/2 citron
1 krm svartpeppar
1 tsk Worcestershire-sås
1 dl god olivolja
Sätt ugnen på 225 °C. Skär brödskivorna i tärningar (ca 1 cm). Hetta upp smör och olja på en braspanna i ugnen. Lägg på brödtärningarna, pressa över vitlöken och stek och vänd tärningarna tills de är lagom gyllenbruna. Tag ut krutongerna ur ugnen och låt dem svalna på en tallrik.
Gör såsen genom att blanda alla såsingredienserna utom olivoljan i skålen (med knivkors) i en matberedare. Kör samman allt på hög hastighet till en jämn och slät konsistens. Tillsätt sedan olivoljan i en tunn stråle medan kniven fortfarande roterar snabbt.
Bred ut salladen, skuren eller riven i lagom bitar, på serveringstallrikar. Fördela såsen över och ovanpå den krutongerna.
Detta är vårt eget recept på Caesarsallad, som har kommit till efter mycket testande fram och tillbaka - en favorit som vi ständigt återkommer till när vi är vitlökssugna (och det är vi alltid).
Skogseva
Du är för rolig.
Trött ....orkar inte skriva....
och så kommer det ett lååååångt recept.
Receptet är avskrivet.
Ha det bra och visst är våren härlig.
Kram
Eva
Jamen.....det finns ju inget matigt i den !?
Eva: Jag ville ju inte undanhålla er receptet, det var bara att kopiera från vår receptsamling!
Inger: Jojomensan - det ska vara tre stora brödskivor var till krutongerna. Jag garanterar att man blir mätt. Massor av sås oxå!